Адміністративно-правові засади ліцензування охоронної діяльності МВС України - V. V. Kolisnichenko; O. A. Sokolov (Law and Safety)
Стаття має оглядовий характер та присвячена особливостям правового регулювання ліцензування охоронної діяльності. Наведено нормативно-правові акти, які регулюють ліцензування охоронної діяльності. Установлено перелік документів, які подаються для отримання ліцензії. Досліджено особливі кадрові, організаційні, технологічні вимоги до охоронних фірм.