Sezen Tan Anısına - Sema Tutumel Ayhan (Türk Kütüphaneciliği)
Benden bir yazı istendiğinde yoğun duygularla adeta içim titredi… Hala taptaze olan anılarım gözümün önünden akıp geçti… İkinci ablam olarak tanımladığım sevgili Sezen Hanımın ardından yazı yazmak ne kadar da zor olacaktı… Yazmaya başlayınca baktım ki içerik çok duygusal, anılara dönük akıp gidiyor...Engel olamadım kendime... İçimden geldiğince, samimi, içten, düşüncemde olanları, hissettiklerimi yazdım… Ve bu yazı; içten, samimi, olduğu gibi ve hissettiğim gibi oluşuverdi…