Üniversitelerde Belge Yönetimi ve Arşivler - Fahrettin Özdemirci (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada, üniversitelerde yazışma, dosyalama, arşiv, vb. işlemlerinin, belge yönetimi ve arşivcilik ilke ve prensiplerine göre yürütülmesi için yapılması gereken çalışmalar sıralanmakta ve üniversitede nasıl bir kurumsal yapılanma oluşturulması gerektiği konusunda öneriler sunulmaktadır.