ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ У ПРАЦІВНИКІВ ПОЛІЦІЇ СТІЙКОСТІ ДО ЕКСТРЕМАЛЬНИХ СИТУАЦІЙ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - M. T. Bondarchuk (Law and Safety)
Розглянуто зміст, мету та види психологічної підготовки в підрозділах поліції до дій в екстремальних ситуаціях. Надано теоретичний аналіз наукових досліджень із проблеми вивчення різних особистісних якостей працівників поліції. Охарактеризовано складові цілеспрямованого формування професійно-психологічної готовності працівників поліції до дій в екстремальних умовах і надзвичайних ситуаціях.