Проблематика предметної юрисдикції справ про цивільну конфіскацію активів за наслідками застосування санкцій - P. I. Kovachev (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена обговоренню проблемних питань функціонування процесуального механізму цивільної конфіскації підсанкційних активів, зокрема, існуючим законодавчим підходам до визначення предметної юрисдикції відповідної категорії справ.