Takdim - Halil Burak Sakal; Merve Yildiz (Cappadocia Journal of Area Studies)
Dergimizin 2024 yılı Aralık sayısı, değerli okuyucularımızı sekiz farklı yazıyla buluşturmaktadır. Bu sayıda, üç araştırma makalesi, iki görüş yazısı ve üç yayın değerlendirmesi yer almaktadır.