ВЗАЄМОДІЯ З ГРОМАДСЬКИМИ ОБ’ЄДНАННЯМИ ЯК ПРИНЦИП ДІЯЛЬНОСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ - A. V. Komziuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проаналізовано взаємодію з громадськими об’єднаннями як принцип діяльності поліції. Визначено поняття, зміст, нормативні засади, форми зазначеної взаємодії, а також її значення для виконання Національною поліцією своїх завдань та функцій, зокрема щодо протидії правопорушенням.