بررسی میزان آمادگی سازمانی پرستاران در برخورد با حملات بیوتروریستی شهرستان بافت سال 1399 - saneyeh jahandari; Hossein Hatami; Davoud Khorasani Zavare (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: بیوترویسم به‌عنوان یک مشکل جهانی مطرح بوده و تهدید آن روزانه در حال افزایش می‌باشد پرستاران در هنگام وقوع این‌گونه رخدادها نقش مهمی در مدیریت قربانیان دارند. بدین منظور این مطالعه جهت بررسی آمادگی سازمانی پرستاران در برخورد با حملات بیوتروریستی انجام گرفت.