Значення показів свідків у розслідуванні кримінальних правопорушень - A. O. Khanov; Ya. O. Lelyak; V. L. Shevchuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У науковій статті проводиться дослідження інституту показів свідків у процесі розслідування кримінальних правопорушень. Актуальним питанням є роль свідків у кримінальних провадженнях як ключового джерела інформації, що може суттєво впливати на встановлення істини.