ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИ ПАТЕНТНОМУ ПОШУКУ - Л. В. Фігурська; О. С. Сиволап; С. М. Тодорова (Автоматизация технологических и бизнес-процессов)
Анотація. У статті розглядаються ключові аспекти використання програмного забезпечення для проведення патентного пошуку. Основна увага приділяється розширенню та поглибленню знань студентів про патентну документацію та використання патентної інформації. Розглянуто структуру патентного пошуку, а також методи та інструменти, що застосовуються для ефективного пошуку патентної документації. Окрему увагу приділено практичним навичкам роботи з патентно-інформаційними системами, що дозволяють оптимізувати процес отримання релевантних даних.