Studying pedagogical theories. The perspective of Pedagogy students from Jan Długosz University in Częstochowa. - Monika Adamska-Staroń (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Studiowanie teorii pedagogicznych. Perspektywa studentów pedagogiki Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie