بررسی اثرات مواجهه با PFOA در دوران بارداری بر بیان فاکتورهای نوروتروفین 3 (NT3) و نوروتروفین 4 (NT4) در مغز نوزادان تازه متولد شده‌ی موش صحرایی - ستار دوغی; زین العابدین شریفیان; ناظم قاسمی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی