Роль інфекції урогенітального тракту при завмерлій вагітності в пізньому терміні - V.O. Beniuk; A.S. Chebotarova; N.M. Hychka; S.V. Beniuk (Український журнал Здоров'я жінки)
На сьогодні одним із провідних факторів, що приводять до перинатальних втрат, є інфекції, особливо урогенітального тракту.