Гормональна функція фетоплацентарного комплексу у вагітних при низькому розміщенні хоріона - S.V. Pecheriaha; I.M. Marynchyna (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - проаналізувати гормональну функцію фетоплацентарного комплексу у вагітних із нормальним і низьким розміщенням хоріона.