İslam ve Müzik - İbrahim Odabaşı (Turkish Academic Research Review)

(untitled)
ÖzBu çalışma, ünlü müzikolog Henry G. Farmer'ınA history of Arabian music to theXIIIth centurykitabının ikinci bölümünü oluşturan Islamand Music başlıklıklı makalesinin çevirisidir.