Гострий некротизуючий енцефаліт, спричинений вірусним дуетом (клінічний випадок) - L.A. Volianska; E.I. Burbela; L.V. Bugel; S.V. Kizan; O.R. Boyarchuk (Сучасна педіатрія: Україна)
Пандемія SARS-CoV-2 зробила виклик людству і поставила перед ним цілу низку завдань, від вирішення яких залежатиме його подальше існування. Викликає занепокоєння поєднання SARS-CoV-2 та інших поширених респіраторних вірусів, особливо вірусу грипу А, який перебігає з подібними симптомами та спричиняє резонанс спільних клінічних ефектів.