Клінічні прояви хвороби Гіршпрунга в дітей віком від 1 до 3 років - O.O. Kurtash; V.P. Prytula; V.F. Rybalchenko; S.F. Hussaini (Сучасна педіатрія: Україна)
Клінічні прояви хвороби Гіршпрунга (ХГ) у дітей віком від 1 до 3 років залежать від багатьох чинників, зокрема, від протяжності агангліонозу кишечника (АК), віку пацієнта, наявності супутніх вроджених вад розвитку і тяжких ускладнень.