Editöre Mektup - Türk Kütüphaneciliği Editörler Kurulu (Türk Kütüphaneciliği)
Bu mektup, Editörler Kurulu tarafından Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden ayrılması nedeniyle M. Tayfun Gülle’ye hitaben yazılmıştır.