Huszonhat interjú - Miklós Tátrai (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést és elemző értékelést ad a nemrégiben megjelent háromkötetes könyvről, amely huszonhat tábornokkal készített, pályafutásukról szóló hosszú interjúkat, valamint a politikáról és a rendvédelmi szakmáról szóló gondolatokat és visszaemlékezéseket tartalmaz.