Caulfield, M. ve Wineburg, S. (2023). Doğrulandı: Doğru Düşünme, Daha Az Kandırılma ve İnternette Neye İnanacağınıza Dair Daha İyi Kararlar Verme Yolları. - Özden Demircioğlu Faydalıgül (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışma Michael Caulfield ve Sam Wineburg tarafından yazılan “Verified: How To Think Straight, Get Duped Less, And Make Better Decisions About What To Believe Online” adlı kitabın incelemesini amaçlamaktadır. Yazarlar, bilgi okuryazarlığının önemini vurgularken, insanların internette hangi bilgilere güveneceklerini daha doğru şekilde belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmek için detaylı adımlar sunmaktadır. Bu nedenle kitap, özellikle gençler için günümüz post-truth çağında internette yer alan bilgileri değerlendirmede rehber niteliği taşımaktadır.