تولید تونر چاپگرهای لیزر جت به روش پلیمریزاسیون امولسیونی درجا - بهاره بابایى; محسن نجفی; مریم عطایی فرد (مطالعات در دنیای رنگ)
از گذشته تا به امروز روش‌های مختلفی از چاپ بر‌حسب کاربرد مورد استفاده قرار گرفته‌اند که ازجمله‌ پرکاربرد‌ترین این روش‌ها می‌توان روش چاپ الکتروفتوگرافی را نام برد. تقاضای روز‌افزون این روش چاپ اهمیت دست‌یابی به تصاویر مطلوب با وضوح بالا را در الکتروفتوگرافی افزایش می‌دهد. ازاین‌رو فرآیند و موادی که در آن مورد استفاده قرار ‌می‌گیرند پیوسته در حال بهبود و پیشرفت هستند. در این مقاله در ابتدا تونر و اجزاسازنده‌ آن معرفی، سپس ویژگی‌های تأثیرگذار بر کیفیت تونر بیان شده است. در ادامه روش‌های مختلف تولید تونر، به‌طور‌خاص تولید تونر به روش پلیمریزاسیون امولسیونی مورد بررسی قرار گرفته است. روش پلیمریزاسیون امولسیونی به دلیل قابلیت ایجاد کامپوزیتی با ساختار کپسول شده و ذرات کروی و همچنین درصد تبدیل بالای واکنش می‌تواند در تولید تونر بسیار مورد توجه قرار گیرد. در این راستا، ضمن معرفی و بررسی تأثیر عوامل مختلف این روش بر خواص تونر به دست آمده، مزایای آن نسبت به سایر روش‌های تولید تونر تشریح می‌گردد.