بررسی اکسید کلسیم به عنوان کاتالیست هتروژن برای تولید بیودیزل از پسماندهای روغن‌های سرخ کردنی رستوران - Nadali Alavi; Akbar Eslami; Monire Majlessi; Najmeh Masihi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: امروزه سوخت بیودیزل به عنوان یکی از منابع اصلی برای جایگزینی سوخت‌های فسیلی در حال تولید و مصرف در سراسر دنیا می‌باشد. هدف از این مطالعه بررسی تولید بیودیزل از پسماندهای روغن‌های سرخ کردنی رستوران با استفاده از اکسید کلسیم تجاری به عنوان کاتالیست هتروژن می‌باشد.