Paul Veenvliet & Jana Kus Veenvliet: Dvoživke Slovenije: priročnik za določanje. Symbiosis - Zavod za naravovarstveno raziskovanje in izobraževanje, Grahovo. 74 str. - Franc Janžekovič (Natura Sloveniae)
n/a