Inconsistency in Paul. A critique of the work of Heikki Räisänen by T.E. van Spanje - D. F. Tolmie (Acta Theologica)
Uit teks: Van Spanje het in 1996 gepromoveer met ’n proefskrif getiteld Inconsistenie bij Paulus? Een confrontation met het werk van Heikki Räisänen. Dit is aanvanklik in Nederlands gepubliseer. Vir die Engelse weergawe is die belangrikste nuwe publikasies bygewerk.