Розлади функції органів малого таза в жінок із діастазом прямих м’язів живота - I.V. Levytskyi; N.M. Kinash; N.Y. Kurtash (Український журнал Здоров'я жінки)
Діастаз прямих м’язів живота (ДПМЖ) і дисфункція органів малого таза є поширеними патологічними станами після вагітності. При ДПМЖ абдомінальні м’язи є ослабленими, що призводить до неефективної участі передньої черевної стінки в процесах функціонування основних тазових органів: сечового міхура і прямої кишки.