Аналіз аудіального складника в анімації Волта Діснея - Микола Моженко; Лев Рязанцев (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – проаналізувати аудіальний складник в анімації Волта Діснея та розглянути особливості його зв’язку з візуальним рядом.