Аутріч як актуальний напрям наближення бібліотечних послуг до споживачів - Оксана Матвієнко; Михайло Цивін (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – окреслити стан аутріч-проблематики у бібліотечній справі України, виявити настанови міжнародної бібліотечної спільноти стосовно аутріч-діяльності, з’ясувати парадигматичні відношення між термінами «аутріч» та «нестаціонарне бібліотечне обслуговування» задля обміну знаннями у процесі професійного спілкування.