Kavramsal Netlik Bir Dinden Öğrenme Modeli - Habibe Erva Uçak (Dini Araştırmalar)

(untitled)
Bu metinde Prof. Dr. Mualla Selçuk tarafından geliştirilen Kavramsal Netlik Modeli’nin tanıtılması, değerlendirilmesi, yaygınlaştırılması ve din öğretiminin uygulayıcıları olan öğretmenler ile buluşmasına imkân sağlanması amacıyla doktora öğrencilerinin katkıları ile kaleme alınan, “Kavramsal Netlik Bir Dinden Öğrenme Modeli” kitabı üslup, dil, özgünlük, alana katkısı, hitap ettiği evren, geliştirilebilir yönleri, içerik ve yöntem boyutları ile ele alınmaya çalışılmıştır.