ПРОФЕСІОГРАМА ПРАЦІВНИКА ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ - YA. V. Kostenko (Law and Safety)
Викладено результати досліджень щодо створення професіограми працівника підрозділів ювенальної превенції в контексті успішного оволодіння професією та подальшого професійного розвитку. Визначено, що професіографічне дослідження є соціально мінливим і мало вивченим напрямком у діяльності працівників поліції, а його розвиток в умовах трансформаційного суспільства є значним внеском у вдосконалення професійної діяльності співробітників поліції, в систему відбору й підбору кадрів.