Визначення показників ризиків виникнення нештатних ситуацій на техногенно-небезпечних об’єктах - Варакута В.П.; Хліманцов Т.В.; Стародубцев С.О.; Пташка С.Д. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
На основі аналізу загроз, джерелом виникнення яких є такі техногенно-небезпечні об’єкти, як атомні електростанції і сховища зберігання небезпечних речовин, визначені рівні безпеки і показники ризиків виник-нення аварійних і, як можливий наслідок, критичних ситуацій на цих об’єктах. Визначено заходи запобігання надзвичайним ситуаціям на техногенно-небезпечних об’єктах.