Правове регулювання соціального діалогу в Україні: сучасні виклики та перспективи вдосконалення - M. O. Denіsyuk; R. I. Kovalenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття комплексно досліджує правове регулювання соціального діалогу в Україні, аналізуючи його поточний стан, виклики та перспективи вдосконалення в контексті сучасних соціально-економічних трансформацій. Дослідження зосереджується на складній взаємодії між історичним розвитком та сучасними тенденціями в регулюванні соціального діалогу, особливо підкреслюючи виклики, пов’язані з цифровізацією трудових відносин та євроінтеграційними прагненнями України.