PROF. DR. SAİM SAKAOĞLU’NUN FIKRA İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARININ BİBLİYOGRAFYASI - Sinan Gönen (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Halk edebiyatıve halk bilimi araştırmalarında bibliyografyalar önemi bir yer tutar. Biz de, bu yazımızda Prof. Dr. Saim Sakaoğlu’nun fıkra ile ilgili çalışmalarının künyelerini vereceğiz. Prof. Sakaoğlu’nun fıkra ile ilgili çalışmaları11 alt başlıkta değerlendirilecektir. Makale ve bildirilerinin içeriklerine de değinilecektir. Bu bibliyografya fıkra ile ilgili bilimsel çalışmalarda önemli bir başvuru kaynağıolacaktır.