Czynić politykę możliwą... - Sławomir Sowiński (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Recenzja książki Anieli Dylus pt. Polityka w perspektywie etycznej i religijnej, Wydawnictwo Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Warszawa 2016, ss. 501.