Мультимодальність англомовного музичного відеокліпу (на матеріалі відеокліпу гурту “Sade”) - Наталія Шикіна (Філологічні студії)
У сучасних лінгвістичних дослідженнях мультимодальність як об’єкт наукових студій набула значної популярності завдяки розквіту новітніх технологій. Цей розквіт спричинив появу різноманітних інструментів для передачі інформації в одному комунікативному просторі. Музичні відеокліпи, які інтегрують вербальний, аудіальний та візуальний модуси, є яскравим прикладом полісеміотичної єдності, що спонукає до дослідження способів їхньої взаємодії в межах мультимодального дискурсу.