Sprawozdanie Komisji Historii Nauki PAU w roku 2016/2017 - Michał Kokowski (Studia Historiae Scientiarum)
Omówiono działalność Komisji Historii Nauki PAU w roku 2016/2017. Przedstawiono spisy posiedzeń naukowych, konferencji naukowych oraz nowych publikacji.