La Sante Nan Lavi Granmoun: Gid Pou Manje Storaj - Jennifer Hillan (EDIS)
Si ou pa achte manje souvan, ou achte manje ki pral sevi-w pou anpil tan. Pou ede-w achte kantite manje, men yon gid storaj pou manje ki ka gate. Pwen: Mete fwi avèk legim ( ekspete patat) nan tiwa frjide-a, epi kite temperati frijide-a sou 40 degre. Mete patat yo nan temperati nomal.