Хірургічне лікування мегадуоденум у дітей, які перенесли корекцію атрезії дванадцятипалої кишки в неонатальному періоді - O.K. Sliepov; V.V. Kotsovsky; O.P. Ponomarenko (Хірургія дитячого віку)
Мета - визначити тактику діагностики і хірургічної корекції мегадуоденум та її ускладнень у дітей, оперованих у неонатальному періоді з приводу атрезії дванадцятипалої кишки (ДПК).