Ефективність вакцинації в лікуванні ранніх уражень шийки матки у жінок із неплідністю - M.N. Shalko; K.V. Sereda (Український журнал Здоров'я жінки)
Неплідність є поширеною патологією, що має не лише медичні, але й потужні соціальні та економічні наслідки.