Kitap Değerlendirmesi: Ahmet Kütük, Nisibis (Nusaybin): Kadim Bir Şehrin Hikayesi, İstanbul: Divan Kitap, 2018, 351 sayfa - Umut Var (International Journal of Mardin Studies (IJMS))
Bu çalışma, Doç. Dr. Ahmet Kütük tarafından kaleme alınan Nisibis (Nusaybin): Kadim Bir Şehrin Hikayesi adlı kitabın değerlendirmesini içermektedir.