Förslag om upphävande av den svenska lösdrivarlagen - Otto Petrén (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Indledningen til artiklen skal læses på sidste side i artiklen "Børneværnene og kriminalprofylaxen" som følge af indscanningen.