LA Sante Nan Lavi Granmoun: Ekzesis E Dyabèt - Sergio Romero (EDIS)
Ekzesis se pi bon bagay ou ka fe pou sante-ou. Ekesis kapab ede ou kontrole sik ou, redwi ko gra, e redwi risk pou genyen maladi kè. Anba-a gen pwen ki kapab ede ou kreye youn bon program. Kòmanse jodi-a!