Retsligt udfald af voldtægtssager - har de retsmedicinske fund en betydning? - Ole Ingemann-Hansen; Ole Brink; Svend Sarboe; Villy Sørensen; Annie Vesterby Charles (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.