Rec.: Dokumenty strony polsko-litewskiej pakoju melnenskiego z 1422 roku/ Wydali Przemyslaw Nowak i Piotr Pokora. Poznan: Wydawnictwo Poznanskie, 2004. 101 p. - Rimvydas Petrauskas (Lietuvos Istorijos Studijos)
-