Визначення сучасних тенденцій упровадження арт-об’єктів в інтер’єрний простір - Оксана Пилипчук (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті полягає в дослідженні й теоретичному визначенні сучасних тенденцій упровадження арт-об’єктів в інтер’єрний простір.