En upptäcktsfärd i Europas judiska 1800-tal - Anders Hammarlund (Nordisk Judaistik)
Review of: Eva Ekselius: ”Vakna mitt folk!” Det judiska Europa mellan den franska revolutionen och den ryska. Volante 2023.