20. KONYA AŞIKLAR BAYRAMI’NA KATILAN AŞIKLAR ÜZERİNDE YAPILAN SOSYOLOJİK BİR ARAŞTIRMA - Nilgün ÇELEBİ (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
20. KONYA AŞIKLAR BAYRAMI’NA KATILAN AŞIKLAR ÜZERİNDE YAPILAN SOSYOLOJİK BİR ARAŞTIRMA