DOĞUDAN BATIYA DÜŞÜNCENİN SERÜVENİ, ED. BAYRAM ALİ ÇETİNKAYA, İNSAN YAYINLARI, İSTANBUL 2015, 10 cilt, 1080 SAYFA - Ömer Bozkurt (Felsefe Dünyası)
Doğudan Batıya Düşüncenin Serüveni, ed. Bayram AliÇetinkaya, İnsan Yayınları, İstanbul, 2015, 10 cilt, 10800sayfa.