Стратегія реставрації та збереження документів в архівах у воєнний час - Олександр Марковець; Наталія Вовк; Ярослав Бек (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – вивчення і аналіз сучасних проблем та викликів, пов’язаних із реставрацією та збереженням архівних матеріалів, а також розроблення систематизованої та ефективної стратегії для їх подальшого збереження і відновлення.