ПІДГОТОВКА ТА ПРОВЕДЕННЯ ОБШУКУ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ НЕЗАКОННОГО ВИДОБУВАННЯ КОРИСНИХ КОПАЛИН ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ - M. R. Prokop (Law and Safety)
Охарактеризовано криміналістичні та процесуальні особливості обшуку житла чи іншого володіння особи під час розслідування незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення. Проаналізовано окремі рекомендації щодо підготовки та проведення вказаної слідчої (розшукової) дії з метою підвищення її ефективності. Визначено критерії класифікації предметів, які є об’єктом пошуку під час розслідування незаконного видобування корисних копалин державного значення. Особливу увагу приділено системі тактичних прийомів обшуку під час розслідування незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення.