Методика розрахунку аеродинамічних характеристик крила вертольота - В. А. Грайворонський; Д. І. Барвінок; В. О. Хрістов (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті розглядається метод розрахунку аеродинамічних характеристик крила вертольота з урахуванням впливу несучого гвинта і корпусу. Для визначення характеристик крила використовуються як узагальнені експериментальні дані, так і результати чисельних розрахунків. Результати роботи дають можливість визначити піднімальну силу і опір крила вертольота, знайти оптимальні розміри крила вертольота.